Nye koder til bod og toalett/vaskerom

Det er på tide med nye koder til bod og toalett/vaskerom

Disse kodene iverksettes i uke 27. Gamle koder vil virke helt frem til nye tas i bruk.

Ny kode for medlemmene er allerede tilgjengelig og den kan du finne på vår medlemsportal Havneweb

De som leier ut sine båtplasser og som ønsker å gi tilgang til toalettet, kan sende en epost til lopshavn(ætt)havneweb.no for å få denne oppgitt.

For dem som har sjøbod og som ønsker å benytte seg av tilbudet om å bruke vaskemaskin siste halvår av 2019, må det betales inn kr 500,00 til Løsphavn Båtforenings bankkonto 1503.46.84828 eller Vipps kode 85508. Merk beløpet med tilgang vaskemaskin og hvilken sjøbod dette gjelder. Ny kode for bruk for uteleie-sjøboder blir laget og opplyst når betaling er utført. Kontakt foreningens kasserer Ottar på e-post ottar(ætt)dx.no.  Vi minner om at det ikke er tillatt og dele ut koden til uautoriserte brukere. Det er å misbruke foreningens felles verdier samt utstyr og kan ikke aksepteres.

 

Det er IKKE tillatt for beboere eller leietakere i sjøhusene å benytte seg av vaskemaskinen på vaskerommet. Alle sjøhusene har eget opplegg for vaskemaskin.

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Nils Fr. Nilsen

    Hei. Med hensyn til vaskemaskinen på vaskerommet, hva et ståa, kan den repareres elle kommer d en ny

  2. Hei. Sist dugnad var jeg innom toalettet, det er ikke toalettpapir eller såpe på toalettet. Hvem har ansvar for å fylle på? Dumt at det ikke er sånne ting nå på sommeren hvis vi får båtgjester innom

    Mvh Carina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


× syv = 35

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.