Forøying av båter, vannstenging på brygga og strøm

Høsten har desverre kommet hoppende på oss og det er på tide å planlegge vinterdvale.

I neste uke (uke41) blir vannet stengt på bryggene og det blir gjennomført dykkerinspeksjon i havna. Vi ønsker at alle strammer opp sine fortøyninger godt siden vi planlegger å binde sammen alle båsene som ikke er i bruk.

Det foregår oppgradering av fortøyning til land på betongbrygga. Dette var godt slitt og helt nødvendig å skifte. Vi fikk på tampen av sesongen også en lekkasje på vann inn til betongbrygga, dette blir ordnet før vannet settes på igjen til våren.

For dem som skal ligge med landstrøm, sørg for å få montert måler i stolpen og bruk godkjent kabel fra stolpen og direkte inn i båten. Det er ikke tillatt med skjøt på kabelen ifølge forskrift NEK 400. Alle skjøter er også en opplagt mulighet for å få en feil med påfølgende utkobling, kanskje av hele brygga. Sørg for at dette er i orden for alles sikkerhet.

 

 

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


tre × = 18

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.