Straks klart for ny medlemskontigent

Årsmøtet i mai vedtok at meldemskontigenten i Løpshavn Båtforening fremdeles skal ligge på kr 2000. Selv om det nærmer seg ferietid for mange er det helt nødvendig at foreningen sender ut faktura nå. Fortløpende vil vi også sende ut faktura på forbrukt strøm etter måleravlasning.

Nytt av året er at vi vil fakturere i gjennom vårt nye administrasjonsprogram – Havneweb.

Programmet inneholder også bruk av KID, oppfølging av betaling og  purring. Bruk av KID gjør det mulig for Havneweb å holde oversikt på ubetalte fordringer og alle vil få en påminnelse om ubetalte regninger når man logger på Havneweb i tillegg til vanlige purringer. KID gjør det også enklere og mindre tidkrevende for regnskapsansvarlig. Denne faktureringen blir den første ordentlige «stressprøven» på systemet. Vi har selvfølgelig prøvekjørt systemet, men krysser fingrene :-)

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


− 1 = tre

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.