Bom: 94 av 152 innmeldinger mottatt


Endelig er vi igang med innmeldinger av de som skal ha tilgang til bommen. Når vi mottar skjema er det noe manuelt arbeid som må gjøres for å få det på plass i bomsystemet. Vi beregner at det kan gå 2- 3 arbeidsdager før det er på plass. Vi satser på å kjøre igang som planlagt 15. mai.

Informasjon om tlf nummer som må ringes ligger inne på «Tilgang Bom»-siden og vil være tigjengelig for dem som registrerer innmeldingene. Hvis vi får det til, vil alle som blir registrert få en sms fra bomsystemet som bekrefter at de er innmeldt.

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Ønsker tilgang og kode til bom

    • Jon-Roger Myrvoll

      Hei Trond! Informasjon angående bom ligger inne på siden «Tilgang Bom» Passord skal du ha fått tilsendt på e-post 25. april. Hvis du ikke har fått den så sender du meg en e-post på jonrm(ætt)online.no og oppgir hvilken båtplass du har /JR

  2. Trond Hansen

    Ønsker info om bom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


3 − to =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.