Oppdatert – Nye koder til vaskemaskinrom

NY KODE IVERKSATT – For dem som har sjøbod og som vil benytte seg av tilbudet om å bruke vaskemaskin i andre halvår 2017, må det betales inn kr 500,00 til Løsphavn Båtforenings bankkonto 1503.46.84828 eller Vipps kode 85508. Merk beløpet med tilgang vaskemaskin og hvilken sjøbod dette gjelder. Ny kode for bruk for uteleie-sjøboder blir laget og opplyst når betaling er utført. Kontakt foreningens kasserer Ottar på e-post ottar(ætt)dx.no. Så langt som styret kan se, virker det slik at det er flere som bruker vaskemaskin enn antall som har betalt for den rettigheten. Vi minner om at det ikke er tillatt og dele ut koden til uautoriserte brukere. Det er å misbruke foreningens felles verdier samt utstyr og kan ikke aksepteres.  Ny kode settes i drift uke 27

Det er IKKE tillatt for beboere eller leietakere i sjøhusene å benytte seg av vaskemaskinen på vaskerommet. Alle sjøhusene har eget opplegg for vaskemaskin.

Et lite hjertesukk til sist: Be alle om å tømme lommene før vask. Det er begrenset hva pumpen i maskinen klarer å svelge over!!

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


åtte × 8 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.