Den harde årstiden

Alf Prøysen skrev: «- Jeg heter januar og jeg er svært til kar, og kommer jeg, så må du ikke gå med nesa bar.» Det er ingen tvil, januar er her med lovnad om igjen å få se sola, men likevel vil vi nok oppleve noen harde dager.

Ising

Når det blåser kraftig fra nord eller øst, og er kaldt, opplever vi på enkelte plasser en del ising. Dette gjelder både på uteriggere, brygge og båter. Uteriggere og brygge tåler dette godt, men det er verre med båtene. Første vintersesongen opplevde vi at en båt gikk ned på grunn av belastningene. Vi oppfordrer alle som opplever mye ising på noen båt om å melde fra til eieren. Mobilnummer står oppslått på bryggeoversiktene i havna og ligger her på hjemmesiden også.

IsFortøyning

Etterse også fortøyningene til båten. De aller fleste typer tau vil strekke seg over tid og da vil kanskje båten ikke ligge så godt lengre som da du forlot den i oktober. Husk strekkavlasting!

Strøm

Vi prøver så langt som mulig og ha tilgjengelig strøm på bryggene igjennom hele vinteren. I perioder med mye uvær kan dette være vanskelig å få til. Prøv alltid å ha backup om strømmen skulle bli borte noen dager.

Mens vi venter..

..får vi tenke på sommerens flotte opplevelser. Her en et av mine fineste. (Link)

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


åtte × = 64

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.