Havneweb – båtplass og medlemsadministrasjon

Løpshavn bruker Havneweb for adminstrasjon av båtplasser og medlemmer. Dette gjør det enklere å behandle fakturering og komunikasjon til våre medlemmer i tillegg til at Havneweb sørger for sikker behandlig av vår medlemsinformasjon.

Når du blir registrert som bruker av Havneweb vil du motta innloggingsinformasjon på e-post/sms. Når du logger inn vil du få muligheter til å legge inn nødvendig informasjon om deg selv, om din båt samt skifte passord om du ønsker. Administrator vil sørge for at du blir tilknyttet riktig båtplass i havnen. Båtforeningen vil bruke systemet for å kalle inn til møter, dugnader og til varsling av medlemene hvis noe spessielt skjer. Derfor er det viktig at all informasjon er så korrekt som mulig. Du kan også merke av om du ønsker å leie ut din båtplass. All nødvendig informasjon vil etter hvert ligge i HavneWeb, som blant annet referat fra generalforsamligner o.l.

Hvis du ikke er bruker av Løpshavn i dag og ønsker du å leie eller kjøpe plass kan du registrere det her på Hawneweb. Løpshavn Båtforening fakturerer kr 400,00 pr. år i administrasjonsgebyr for å stå på venteliste for leie eller kjøp. Ansinitet faller bort ved ubetalt faktura.

Logg inn her om du allerede er registrert bruker.

Registrer deg her om du ønsker å stå på venteliste for leie eller kjøp av plass. (-kommer snart)

(Kr 400,00 pr. år i venteliste administrasjon)

Comments are closed