Parkering av båter og tilhengere i Løpshavn

Gamle Naust

Fra februar 2022 blir det ikke lengre mulig å bruke områdene tilhørende Løpshavn AS til parkering av hengere, biler eller båter. Løpshavn AS planlegger oppstart bygging av nye enheter på Gnr 28, Bnr 53,54 og 56.

Disse tre områdene ligger bak Løpshavn 17-21, 28-33 og 65-74.

Nils F. Nilsen, som tidligere har vært grunneier, har muligheter for å etablere et parkeringsområde på siden av de gamle naustene på Løp. Ta gjerne kontakt med Nils på tlf 412 43 863 hvis det er av interesse. Parkering på disse områdene etter februar 2022 vil bli tauet bort.

Bookmark the permalink.

4 Comments

 1. Vi leier båtplass fordi vi ikke har mulighet til å ha båten på henger parkert hjemme, så dette er en vesentlig ulempe for oss. Til nå har vi kunnet latt hengeren stå i Løpshavn, men hvis vi nå må leie plass hos Nils blir det mer utgifter. Blir det tilsvarende lavere pris på leie av båtplass, for å kompensere for økte utgifter?

  • Heisann! Tror nok ikke det. Det har aldri vært planlagt tilhengerparkering i Løpshavn. Den ledige plassen som er blitt brukt til dette har alltid vært regulert for utbygging og tilhører ikke båtforeningen. Syns det er flott at Nils tilbyr å lage plass for dem som ønsker det og ikke har noen annen mulighet for lagring. //JR

   • Hei igjen, jeg spurte Nils om dette:
    Hei! Vi har båtplass i Løpshavn og fra februar får vi ikke parkere båthengeren der. Vi har ikke mulighet til å ha denne stående hjemme (borettslag). Det ble nevnt at du kanskje hadde plass ved de gamle naustene? Mvh Ingunn Åsheim og Paul Pritchard.

    Jeg fikk følgende svar:
    Hei. Det er min sønn Helge Nilsen som eier området øst for Løpshavn. Hvis interessen er tilstede vil han opparbeide området fra siste naust og mot stranden til skråparkering til båthengere. Det må påregnes måneds eller årsleie. Mvh Nils

    Er det gått ut med en felles forespørsel om dette, eller er planen at man skal ordne dette selv? Det høres jo ikke ut som at han har planlagt å gjøre noe før noen har meldt interesse, som jeg forsåvidt gjorde men det virker som han kanskje ønsker svar fra flere? Da vi kun leier båtplass vet jeg selvfølgelig ikke om andre er interesserte eller om andre har tatt kontakt og bedt ham om å opparbeide området.
    Mvh Ingunn

    • Hei igjen! Jeg er ikke sikker på om båtforeningen har noen oversikt over hvem som har behov for parkering av henger. De har tidligere ikke vært involvert i parkeringen som har vært i Løpshavn. Kanskje noen i styret kan svare? //JR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


× syv = 63

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.