Ny vaskemaskin på plass

Da er ny vaskemaskin kommet på plass i vakerommet. Vi har fått mange henvendelser angående manskinen og mye tyder på at den har vært savnet. Det er for øyeblikket svært få som har betalt for bruk av vaskemaskinen siste halvår 2019 og vi minner på om betingelsene for bruk:

«For dem som har sjøbod og som ønsker å benytte seg av tilbudet om å bruke vaskemaskin siste halvår av 2019, må det betales inn kr 500,00 til Løsphavn Båtforenings bankkonto 1503.46.84828 eller Vipps kode 85508. Merk beløpet med tilgang vaskemaskin og hvilken sjøbod dette gjelder. Ny kode for bruk for uteleie-sjøboder blir laget og opplyst når betaling er utført. Kontakt foreningens kasserer Ottar på e-post ottar(ætt)dx.no. Vi minner om at det ikke er tillatt og dele ut koden til uautoriserte brukere. Det er å misbruke foreningens felles verdier samt utstyr og kan ikke aksepteres. Det er IKKE tillatt for beboere eller leietakere i sjøhusene å benytte seg av vaskemaskinen på vaskerommet. Alle sjøhusene har eget opplegg for vaskemaskin»

 

Ordningen er kommet i orden for å avhjelpe de som ønsker å leie ut sine sjøboder. Båtforeningen vil fortløpende vurdere denne ordningen. Hvis noen med overlegg ønsker å utnytte den, vil den bli avviklet.

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


seks × 5 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.