Havneweb avtale

Løpshavn Båtforening har i dag inngått avtale med Havnweb. Havneweb er et nettbasert verktøy for administrasjon av småbåthavner. Vi har full oversikt over hele havnen til enhver tid og finner enkelt fram til informasjon om brukere, båtplasser,  fakturaer etc.

Systemet gir oss mulighet for adminstrasjon av havnen, enkel fakturering, god komunikasjon og sikker behandling av personopplysninger. Systemet tilfredstiller nye krav om personvern som trer i kravt fra 25. mai. GDPR  – General Data Protection Regulation som blir Norsk lov i 2018.

Havneweb leveres av firmaet Styringssystemer AS.

Vi vil komme ut med mer informasjon angående bruk av systemet før vi setter det skikkelig i drift.

 

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


× fire = 4

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.