Nytt år og nye koder til bod og vaskerom – OPPDATERT

Oppdatert 11.01.2017 kl 20.50: Nye koder satt i drift. ———I forbindelse med årsskiftet vil det bli forandret koder til bod og vaskerom i havna. Dette vil bli utført i uke 1 eller 2 og medlemsinformasjon med koder vil bli sendt ut umiddelbart.

For dem som har sjøbod og som vil benytte seg av tilbudet om å bruke vaskemaskin i første halvår 2017, må det betales inn kr 500,00 til Løsphavn Båtforenings bankkonto 1503.46.84828. Merk beløpet med tilgang vaskemaskin og hvilken sjøbod dette gjelder. Egen kode for bruk for uteleie-sjøboder blir laget og opplyst når betaling er utført.

Det er IKKE tillatt for beboere eller leietakere i sjøhusene å benytte seg av vaskemaskinen på vaskerommet. Alle sjøhusene har eget opplegg for vaskemaskin.

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


+ 1 = seks

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.