Kjøp deg en Løpshavn termokopp

Løpshavn Båtforening tar opp bestilling på en flott termokopp fra Momenti med vår flotte logo. Koppen rommer 280ml og leveres med ditt eget navn inngravert på baksiden. Koppen leveres også med eget «dashbordfeste» med dobbeltsidig tape for at koppen skal stå stødig i bølgene og lokk på toppen.Koppen

 

Bestill koppen via «Kontakt oss» fanen oppe til høyre, generell melding, og skriv hvor mange kopper du ønsker og hvilke navn som skal stå på dem. Vi satser på en fellesbestilling 10. november, så har vi dem klare til jul, om noen vil bruke dem til julegave.

Pris pr. kopp er kr. 100,00

 

(Neste bestilling blir i mars 2015)

 

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Jan Eirik Hansen

    Tar to

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


syv × = 14

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.